Rita Rudaini and Aidil Zafuan Married Already?

| December 17, 2008

Rita and Zafuan

What???!!! Rita Rudaini, a beautiful lady is already married to Zafuan? And this marriage has already being at least 10 months now, without people knew it. I’m not following any kind of local entertainments as well as celebrity’s private life, so I’m kinda shocked when knowing that Rita is actually 32 years old. Hmmm..I thought she were 20 something..Anyway, back to the official news, they (Rita Rudaini and Aidil Zafuan) have been married at Songkhla Thailand on the last February. This breaking news was being confirmed by Zafuan’s father at Negeri Sembilan. This is good news, no more gossips. Marriage is the best solution. You can do anything at will when you married. But don’t do like in their picture above. See the date. They did “that” when they were not marrying yet.

I can’t believe that actually I wrote this celebrity post. Maybe I just too sick today. Huhu. Will never happen again. I’m so lazy to write about travel or food. Maybe later. Mass travel and foods posts by me 😀

MOST POPULAR IN THIS MONTH !!!

Tags: , , , ,

Category: Entertainment

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Short Talker says:

    Takpe lah. Lebih baik mereka kahwin di Siam daripada mereka buat maksiat.

    Ibu bapa mesti akan ampunkan dosa anak, insyallah.

    Kita patut doakan rumahtangga mereka aman damai.

    Short Talk

  2. tompinai says:

    nak kurang belanja…… kan baik kahwin lari…..
    semoga berbahagia.

  3. arena84 says:

    betul..agreed..kalo kawen kat msia kang wartawan bising sbb buat simple la n ngok ngek ngok ngek la..yg wajib kena dahulukan..bende baik pun berkahwin tu..

  4. han says:

    entah ape2 jer rita tu..dah tua carila yg sebaya…ni nak cari laki umur adik dia…sedar la sikit…budak tu punya perjalann pjg lg…dasar tak sedar diri..dah trend agaknye artis pmpn(yg tua) kwin dgn org muda…patut pun mak mertua tak restu.dah la tu kawin kt thailand..mcm malaysia ni kecik sgt..

  5. arena84 says:

    ala dh jodoh..ok apa..peak of woman is at 30..so ok lah tu..

  6. brader_sigma says:

    D KATAKAN KALAU BUAT BAIK ,D PANDANG HINA, KALAU BUAT JAHAT D PANDANG MULIA. APA PUN MUGA BERBAHAGIA SELAMA NYA, AMIN…………….

  7. arena84 says:

    depa dipandang hina ke..aku rasa depa tu bagus la..kahwin..halal..bukan buat hubungan bebas yang haram pun..semoga depa berbahagia..

  8. Helmi says:

    AKAD NIKAH KAHWIN DI SELATAN THAILAND / IJAB KABUL DI SELATAN SIAM

    As’kum,

    Disini saya ingin menawarkan perkhidmatan Nikah yang dilakukan di Pejabat Agama Daerah Yala Cawangan Betong.

    Hanya 10 minit perjalanan dari pintu sempadan negara dengan menaiki kereta.

    Kawasan ini aman & tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman dan sebagainya.

    Pergaduhan hanya berlaku di kawasan yang lebih jauh iaitu pekan Yala 150km dari Betong.

    Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Daerah Yala dan boleh digunakan di Malaysia. Tidak ada masalah di kemudian hari kerana ini bukan Nikah Sindiket. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima untuk diperakui di Malaysia.

    Hanya perlu membayar denda (kadangkala tak perlu langsung) jika Sijil Nikah tersebut hendak Sahkan di Malaysia. Data akan dimasukkan ke dalam sistem pejabat agama dan pendaftaran di Malaysia.

    Kenderaan akan disediakan dari exit tol lebuhraya PLUS Kuala Kangsar untuk membawa pasangan untuk diijabkabul. Proses hanya lah dalam masa satu hari sahaja. Tuan akan mendapat terus sijil nikah selepas akad & surat pengesahan dalam masa 7 hari.

    Keseluruhan kos termasuk kenderaan, minyak, insuran kereta & roadtax Thailand boleh dibincangkan dgn lebih lanjut.

    Yang penting kepada yg berminat perlu menyediakan passport antarabangsa (atau pas sempadan) & mas kahwin.

    Diharap tawaran ini dapat menyelesaikan masalah tuan/puan.

    Untuk Urusan & Pertanyaan Sila email saya di [email protected] atau call/sms di no 0175955633.

    Terima Kasih.

  9. ugg boots says:

    Yang penting kepada yg berminat perlu menyediakan passport antarabangsa (atau pas sempadan) & mas kahwin.